Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6487

Ingredience

2 ks Ančovičky konzervované
10 ks Bazalka
1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
1 polévková lžíce Kapary sterilované
10 ks Máta
0,5 kávová lžička Ocet vinný
150 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 hrst Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 412 kcal
Kilojoule 1 725kJ
2% Sacharidy 6 g
54% Tuky 40 g
53% Sodík 1 g
16% Bílkoviny 9 g

Salsa Verde postup přípravy receptu:

1

Do mixéru vložíme petrželku, bazalku, mátu, prolisovaný česnek, hořčici, slité kapary, ančovičkové filety, ocet, olej a rozmixujeme na hladkou kaši.

2

Ochutíme solí a pepřem. Zakryjeme a při pokojové teplotě necháme půl hodiny odpočinout.

3

Salsu podáváme při pokojové teplotě ke grilovanému masu nebo zelenině.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept