Kabanos - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 17 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kabanos
Celkový čas: | 17 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 12 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 64892 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
150 g | Kabanos |
50 ml | Olej slunečnicový |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej slunečnicový mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kabanos mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kabanos postup přípravy receptu:
1 | Kabanos ostrým nožem krájíme na 0,5 cm proužky od jednoho okraje ke druhému. Krájené plátky ale nedokrojíme, nechám zhruba 0,5 cm nedokrojeno. |
2 | Do rozpáleného oleje vkládáme kabanos zatočený do kola řeznou stranou dolů a smažíme dokřupava. |
Poznámka
Podáváme s čerstvým pečivem a hořčicí.
Všem moc chutnalo