Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 64892
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

150 g Kabanos
50 ml Olej slunečnicový

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 239 kcal
Kilojoule 1 000kJ
0% Sacharidy 1 g
31% Tuky 23 g
0% Sodík 0 mg
18% Bílkoviny 10 g

Kabanos postup přípravy receptu:

1

Kabanos ostrým nožem krájíme na 0,5 cm proužky od jednoho okraje ke druhému. Krájené plátky ale nedokrojíme, nechám zhruba 0,5 cm nedokrojeno.

2

Do rozpáleného oleje vkládáme kabanos zatočený do kola řeznou stranou dolů a smažíme dokřupava.

Poznámka

Podáváme s čerstvým pečivem a hořčicí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Kabanos
Všem moc chutnalo blink

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept