Jednoduchý recept

Jednoduchý vaječný nákyp

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64905
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

10 g Máslo čerstvé
6 polévková lžíce Mléko plnotučné
1 kávová lžička Petržel - nať
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 326 kcal
Kilojoule 1 363kJ
9% Sacharidy 32 g
20% Tuky 15 g
12% Sodík 238 mg
28% Bílkoviny 16 g

Jednoduchý vaječný nákyp postup přípravy receptu:

1

Žemle nakrájíme na malé kostičky a zalijeme trochou mléka.

2

Vejce rozšleháme, spojíme s nabobtnalou žemlí a přilijeme zbylé mléko. Mírně osolíme a vmícháme nasekanou petrželku.

3

Menší vhodnou formu vymažeme máslem, vlijeme do ní směs a ve vodní lázni necháme srazit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept