Jednoduchý recept

Pomazánka z telecí pečeně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64910
Kategorie: Pomazánky

Ingredience

1 špetka Citronová kůra
1 kávová lžička Citronová šťáva
10 g Máslo čerstvé
50 ml Mléko polotučné
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Petržel - nať
1 špetka Sůl
150 g Telecí pečeně
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 116 kcal
Kilojoule 486kJ
1% Sacharidy 3 g
10% Tuky 7 g
6% Sodík 111 mg
17% Bílkoviny 10 g

Pomazánka z telecí pečeně postup přípravy receptu:

1

Upečené telecí maso několikrát umeleme na masovém strojku.

2

Mouku nasucho opražíme, zředíme mlékem a povaříme. Přidáme mleté maso, promícháme a vmícháme vejce, které necháme srazit.

3

Pomazánku mírně osolíme, ochutíme citronovou šťávou a kůrou a přidáme nasekanou petrželku. Nakonec zjemníme kouskem másla.

Poznámka

Vychladlou pomazánku podáváme na čerstvém pečivu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept