Jednoduchý recept

Kokosová ryba na kari

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 64916

Ingredience

1 ks Chilli paprička
2 kávová lžička Kari pasta
2 ks Limetka
2 kávová lžička Mléko kokosové
1 kávová lžička Omáčka sójová
140 g Rýže Basmati
2 polévková lžíce Sladká chilli omáčka
250 g Tilapie

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 265 kcal
Kilojoule 1 107kJ
9% Sacharidy 33 g
5% Tuky 3 g
3% Sodík 67 mg
50% Bílkoviny 28 g

Kokosová ryba na kari postup přípravy receptu:

1

Tilapii si rozdělíme na dvě filety a každou umístíme na velký plát alobalu. Filety potřeme kari pastou, kokosovým mlékem, šťávou a kůrou z jedné limetky a sójovou omáčkou. Zabalíme je do alobalu. Pečeme je 10-15 minut na 200 °C.

2

Rýži uvaříme podle návodu.

3

Rybu podáváme s rýží, pokapané chilli omáčkou a posypané nasekanou chilli papričkou. Podáváme se skrojky limetky.

Poznámka

Voda na vaření rýže - podle návodu na obalu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept