Bramborový salát s pečeným masem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bramborový salát s pečeným masem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 64924 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
1 kg | Brambory vařené ve slupce |
2 ks | Cibule |
150 g | Majonéza |
2 ks | Okurky nakládané |
1 polévková lžíce | Petržel - nať |
1 kávová lžička | Sůl |
750 g | Vepřové maso pečené |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 52g |
---|---|
Cholesterol | 206,3mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 22g |
Vitamín A | 325,7mg |
Vitamín B6 | 0,7mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 20,3mg |
Vitamín E | 4,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 18,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory vařené ve slupce, Cibule, Majonéza, Okurky nakládané, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Petržel - nať, Vepřové maso pečené mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Bramborový salát s pečeným masem postup přípravy receptu:
1 | Předem uvařené, oloupané brambory a pečené maso nakrájíme na malé kostičky. Okurky a oloupanou cibuli najemno nasekáme. |
2 | Vše smícháme v salátové míse, osolíme, přelijeme majonézou (nebo olejovou zálivkou) a ozdobíme nasekanou petrželkou. |