Jednoduchý recept

Štěrbák s olejem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64926
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
6 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
6 ks Štěrbák zahradní
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 221 kcal
Kilojoule 926kJ
7% Sacharidy 26 g
15% Tuky 12 g
5% Sodík 97 mg
17% Bílkoviny 10 g

Štěrbák s olejem postup přípravy receptu:

1

Vrchní listy salátu odstraníme, křehké střední listy dobře omyjeme a necháme okapat.

2

Salát rozkrojíme vždy na 4 podélné kousky a dáme do salátové mísy.

3

Přelijeme zálivkou umíchanou z oleje, octa, hořčice, soli a pepře.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept