Ředkvičkový salát s pažitkou a koprem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Ředkvičkový salát s pažitkou a koprem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 64928 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
150 g | Créme fraiche |
1 polévková lžíce | Kopr čerstvý |
1 kávová lžička | Ocet vinný |
1 polévková lžíce | Pažitka |
300 g | Ředkvička |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 194,7mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 251,6mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 14,1mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kopr čerstvý, Ocet vinný, Pažitka, Ředkvička, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Créme fraiche mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Ředkvičkový salát s pažitkou a koprem postup přípravy receptu:
1 | Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na kolečka i s drobnými lístky. |
2 | Čerstvý kopr a pažitku omyjeme a po okapání nadrobno nakrájíme. |
3 | Před podáváním ředkvičky osolíme, promícháme se smetanou a mírně okyselíme. Posypeme koprem a pažitkou. |