Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 64934
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
25 kávová lžička Chilli omáčka
2 ks Cibule
1,3 l Hovězí vývar základní
2 ks Hřebíček
150 g Klobása Chorizo
0,3 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
40 g Petržel - nať
125 g Rýže loupaná
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
450 g Šunka dušená
450 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 641 kcal
Kilojoule 2 680kJ
8% Sacharidy 30 g
48% Tuky 36 g
44% Sodík 888 mg
86% Bílkoviny 48 g

Jambalaya postup přípravy receptu:

1

Opláchnuté a osušené maso nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme najemno, šunku a chorizo nakrájíme na kostičky, petržel nasekáme najemno.

2

V silnostěnném kastrolu rozpálíme sádlo, vsypeme do něj maso, cibuli a za častého míchání smažíme dozlatova. Poté vmícháme šunku, chorizo, koření (hřebíček rozdrtíme), sůl, zalijeme vývarem a vaříme na mírném plameni. Po deseti minutách přidáme dobře propláchnutou rýži a vaříme, dokud rýže nezměkne. Před podáváním ochutíme chilli omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept