Jednoduchý recept

Pečená jablka s máslem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64943
Kategorie: Ovocné dezerty

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr krupice
6 ks Jablka
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 148 kcal
Kilojoule 618kJ
9% Sacharidy 33 g
4% Tuky 3 g
0% Sodík 2 mg
1% Bílkoviny 1 g

Pečená jablka s máslem postup přípravy receptu:

1

Jablka omyjeme, oloupeme a vykrojíme z nich jádřinec vroubkovaným vykrajovátkem.

2

Jablka urovnáme do zapékací mísy, podlijeme lžící vody a lehce posypeme cukrem. Do otvorů vložíme kousky másla.

3

Jablka upečeme ve středně vyhřáté troubě doměkka.

Poznámka

Jablka můžeme i dusit na plotně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept