Klobásky speciál - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Klobásky speciál
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 64954 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
25% Kalorie 497 kcal
Kilojoule 2 080kJ
5% Sacharidy 16 g
54% Tuky 41 g
43% Sodík 860 mg
29% Bílkoviny 16 g
Uhlovodany | 16g |
---|---|
Cholesterol | 82,5mg |
Draslík | 476,5mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 153,1mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 7,2mg |
Vitamín E | 0,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Jablka, Klobása vepřová, Slanina vepřová, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Klobásky speciál postup přípravy receptu:
1 | V kastrolu rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu. Přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, ozdobně nakrájené klobásy a na dílky nakrájená jablka. Mírně podlijeme vodou a klobásy opékáme z obou stran asi 20 minut. |
Poznámka
Podáváme s čerstvým pečivem a zeleninou.