Jednoduchý recept

Králík jako bažant

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64955
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Králík hřbet
0,5 kávová lžička Nové koření celé
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
50 g Vepřové sádlo škvařené
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 272 kcal
Kilojoule 1 138kJ
1% Sacharidy 3 g
19% Tuky 14 g
15% Sodík 304 mg
58% Bílkoviny 32 g

Králík jako bažant postup přípravy receptu:

1

Králičí maso (hřbet nebo zadek) omyjeme, osolíme a prošpikujeme na hranolky nakrájenou slaninou.

2

V kastrolu na sádle zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme připravené maso a opečeme ze všech stran. Zalijeme horkou vodou, přidáme nové koření a pod pokličkou dusíme doměkka.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou hranolky a čerstvá zelenina.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept