Recept

Čerstvý papájový sambal

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6496

Ingredience

0,5 ks Cibule červená
1 kávová lžička Cukr krupice
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
2 polévková lžíce Limetková šťáva
1 polévková lžíce Omáčka rybí
1 ks Papaya
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 66 kcal
Kilojoule 274kJ
5% Sacharidy 16 g
0% Tuky 0 g
9% Sodík 188 mg
2% Bílkoviny 1 g

Čerstvý papájový sambal postup přípravy receptu:

1

Z papáji odstraníme semínka a nasekáme ji najemno. Smícháme s nasekanou cibulí, najemno posekaným koriandrem, rybí omáčkou a cukrem. Pokapeme limetovou šťávou, ochutíme solí a pepřem. Zakryjeme a necháme půl hodiny odpočinout při pokojové teplotě.

2

Salsu podáváme chlazenou nebo při pokojové teplotě ke grilovanému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept