Jednoduchý recept

Formanská vepřová panenka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64961
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
250 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
2 polévková lžíce Kečup
4 polévková lžíce Křen
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová panenka

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 914kJ
2% Sacharidy 6 g
11% Tuky 8 g
36% Sodík 721 mg
56% Bílkoviny 31 g

Formanská vepřová panenka postup přípravy receptu:

1

Vepřovou panenku nakrájíme na silnější plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Maso zprudka opečeme na pánvi na rozpáleném oleji a vyjmeme na nahřátý talíř.

2

Do výpeku přidáme sterilované zelené fazolky, přilijeme kečup, přisolíme a ochutíme prolisovaným česnekem. Vše chvíli restujeme.

3

Restovanou směs rozdělíme na pĺátky panenky a každou porci posypeme nastrouhaným křenem.

Poznámka

Podáváme se smaženými hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept