Jednoduchý recept

Skopové s kapary

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64964
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Citronová kůra
300 ml Hovězí vývar základní
1 kávová lžička Kapary sterilované
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Sardelová pasta
700 g Skopová kýta
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 405 kcal
Kilojoule 1 695kJ
1% Sacharidy 4 g
41% Tuky 31 g
29% Sodík 578 mg
48% Bílkoviny 27 g

Skopové s kapary postup přípravy receptu:

1

Mladé skopové maso (kýtu nebo plec) prošpikujeme proužky slaniny potřenými nastrouhanou cibulí a sardelovou pastou.

2

Maso osolíme a vcelku dusíme v kastrolu na oleji, občas během dušení podlijeme vývarem (nebo vodou).

3

Měkké maso vyjmeme, do omáčky přidáme nastrouhanou citronovou kůru a nasekané kapary. Zaprášíme hladkou moukou a krátce povaříme.

4

Porce masa podáváme na nahřátých talířích.

Poznámka

Podáváme s bramborovými knedlíky a špenátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept