Jednoduchý recept

Dušené kedlubny se smetanou a koprem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64968
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr krupice
400 g Kedlubna
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
30 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 196 kcal
Kilojoule 818kJ
3% Sacharidy 12 g
21% Tuky 16 g
10% Sodík 204 mg
4% Bílkoviny 2 g

Dušené kedlubny se smetanou a koprem postup přípravy receptu:

1

V kastrolu na másle podusíme očištěné, na nudličky nakrájené kedlubny. Osladíme je a osolíme.

2

Měkké kedlubny zahustíme zakysanou smetanou a zaprášíme hladkou moukou. Chvíli povaříme a nakonec přidáme nasekaný kopr.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept