Jednoduchý recept

Brynzový závin

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64969
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

250 g Sýr Brynza
1 ks Těsto na pizzu
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 590 kcal
Kilojoule 2 468kJ
0% Sacharidy 1 g
32% Tuky 24 g
19% Sodík 381 mg
45% Bílkoviny 25 g

Brynzový závin postup přípravy receptu:

1

Těsto na pizzu vyválíme na tenký plát.

2

V misce smícháme brynzu s celými vejci a směsí potřeme připravený plát. Srolujeme do závinu a položíme na plech vyložený pečicím papírem.

3

Závin pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 20 minut dozlatova.

4

Podáváme po vychladnutí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Brynzový závin
Skvělý slaný závin

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept