Jednoduchý recept

Zapékaný patizon s uzeným masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 64972

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 ks Patison
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Rajčata
50 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
100 g Uzené maso vařené
200 g Zakysaná smetana
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 388kJ
2% Sacharidy 7 g
41% Tuky 30 g
12% Sodík 237 mg
12% Bílkoviny 7 g

Zapékaný patizon s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

V kastrolu rozehřejeme olej a přidáme na nudličky nakrájenou polovinu očištěného patizonu. Krátce orestujeme, přidáme nadrobno nakrájené uzené vařené maso, oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a omytá, na kostičky nakrájená rajčata. Promícháme, přidáme česnek utřený se solí a opepříme. Vmícháme nasekanou petrželku a posypeme nastrouhaným sýrem. Nakonec zalijeme zakysanou smetanou.

2

Pokrm zapékáme asi 15 minut ve středně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept