Jednoduchý recept

Mleté maso zapečené s rýží a se zelím

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64973
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Maso mleté - mix
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rýže loupaná
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 688 kcal
Kilojoule 2 880kJ
30% Sacharidy 109 g
25% Tuky 19 g
6% Sodík 126 mg
32% Bílkoviny 18 g

Mleté maso zapečené s rýží a se zelím postup přípravy receptu:

1

Do zapékací mísy vsypeme propláchnutou, spařenou rýži. Na rýži rozložíme mleté maso, které jsme osolili a opepřili. Navrch poklademe kysané zelí. Zalijeme vodou tak, aby vše bylo ponořené.

2

Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 50 minut.

Poznámka

Podáváme přelité zakysanou smetanou. Doplníme zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept