Jednoduchý recept

Hejk zapečený se zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64974
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Hejk
250 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Oregano sušené
1 kávová lžička Sůl
300 ml Voda pitná
250 g Zeleninová směs jarní - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 491 kcal
Kilojoule 2 055kJ
2% Sacharidy 7 g
69% Tuky 52 g
10% Sodík 197 mg
5% Bílkoviny 3 g

Hejk zapečený se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Hejka omyjeme, osolíme a okořeníme oreganem.

2

Do zapékací mísy rozložíme nakrájené máslo, vsypeme mraženou zeleninu a navrch položíme připravenou rybu. Podlijeme trochou vody.

3

Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

Poznámka

Podáváme s petrželkovými nebo pažitkovými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept