Jednoduchý recept

Sladké patizonové řezy

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 64978

Ingredience

200 g Cukr krupice
4 polévková lžíce Kokos - mletý (Kopra)
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
4 polévková lžíce Marmeláda rybízová
250 g Mouka polohrubá
80 g Máslo čerstvé
300 g Patison
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 251 kcal
Kilojoule 1 051kJ
10% Sacharidy 37 g
14% Tuky 10 g
1% Sodík 15 mg
8% Bílkoviny 4 g

Sladké patizonové řezy postup přípravy receptu:

1

V míse utřeme celá vejce s máslem a cukrem do pěny. Přidáme očištěný, jemně nastrouhaný patizon a vmícháme mouku s práškem do pečiva.

2

Těsto nalijeme na vyšší plech vyložený pečicím papírem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě 25-30 minut.

3

Po vychladnutí moučník potřeme rybízovou zavařeninou a posypeme strouhaným kokosem.

4

Nakrájíme na řezy a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept