Jednoduchý recept

Zelný salát s kedlubnou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64989
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 kávová lžička Cukr krupice
1 ks Kedlubna
1 špetka Kmín mletý
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl
200 ml Voda pitná
0,3 ks Zelí hlávkové bílé
0,3 ks Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 80 kcal
Kilojoule 334kJ
4% Sacharidy 15 g
3% Tuky 2 g
8% Sodík 156 mg
5% Bílkoviny 3 g

Zelný salát s kedlubnou postup přípravy receptu:

1

Červené a bílé hlávkové zelí najemno nastrouháme do mísy. Vmícháme oloupanou, nasekanou cibuli a oloupanou, jemně nastrouhanou kedlubnu. Vše zlehka promícháme.

2

Vodu převaříme s olejem, octem, cukrem, solí a kmínem. Zálivkou přelijeme salát a necháme vychladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept