Jednoduchý recept

Bazalková salsa s pečenou paprikou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6500

Ingredience

1 hrst Bazalka
1 polévková lžíce Ocet vinný
3 polévková lžíce Olej olivový
3 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 64 kcal
Kilojoule 267kJ
1% Sacharidy 4 g
7% Tuky 5 g
3% Sodík 61 mg
1% Bílkoviny 1 g

Bazalková salsa s pečenou paprikou postup přípravy receptu:

1

Papriky rozkrojíme, zbavíme semínek, pod rozpáleným grilem opečeme slupkou nahoru, necháme vychladnout pod vlhkým ubrouskem a oloupeme.

2

Nakrájíme je na malé kostičky, smícháme s najemno nasekaným česnekem, bazalkovými lístky, octem a olejem. Ochutíme solí a pepřem a promícháme. Zakryjeme a při pokojové teplotě necháme půl hodiny odpočinout.

3

Podáváme při pokojové teplotě ke grilovanému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept