Jednoduchý recept

Štika v česnekovém těstíčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65017
Kategorie: Maso

Ingredience

5 stroužek Česnek
600 g Mořská štika - filety
1 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Solamyl
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
Na smažení
100 ml Olej rostlinný

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 224 kcal
Kilojoule 937kJ
1% Sacharidy 3 g
12% Tuky 9 g
14% Sodík 274 mg
55% Bílkoviny 31 g

Štika v česnekovém těstíčku postup přípravy receptu:

1

V misce umícháme z vejce, oleje, solamylu a česneku utřeného se solí hladké těstíčko.

2

Porce štiky namáčíme v připraveném těstíčku a vkládáme do pánve s rozpáleným olejem. Smažíme dozlatova.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept