Jednoduchý recept

Indická kořeněná kapusta

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65025
Kategorie: Zelenina

Ingredience

4 ks Chilli paprička zelená
1 ks Citrony
1 kávová lžička Hořčičné semínko
100 g Hrášek
500 g Kapusta hlávková
1 kávová lžička Kmín drcený
2 polévková lžíce Kokos sušený
4 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 kávová lžička Koriandr mletý
1 kávová lžička Kurkuma
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 170 kcal
Kilojoule 713kJ
6% Sacharidy 23 g
11% Tuky 8 g
13% Sodík 259 mg
13% Bílkoviny 7 g

Indická kořeněná kapusta postup přípravy receptu:

1

Chilli papričky nakrájíme na jemno, zázvor nastrouháme.

2

Hořčičné semínko a kmín opékáme na oleji asi minutu, poté přidáme chilli papričku, zázvor a kurkumu. Až se tato směs rozvoní, přidáme nakrájenou kapustu, sůl, trochu vody a hrášek.

3

Dusíme 4-5 minut. Poté přidáme citronovou šťávu, mletý koriandr a polovinu čerstvého koriandru a strouhaný kokos. Zamícháme a odstavíme.

4

Podáváme posypané zbylým čerstvým koriandrem.

Poznámka

Voda podle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept