Jednoduchý recept

Vepřové plátky pečené pod alobalem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65033
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
500 ml Hovězí vývar základní
40 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
80 g Sýr Eidam uzený 45%
600 g Vepřová krkovička

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 545 kcal
Kilojoule 2 280kJ
2% Sacharidy 6 g
60% Tuky 45 g
26% Sodík 526 mg
50% Bílkoviny 28 g

Vepřové plátky pečené pod alobalem postup přípravy receptu:

1

Plátky vepřového masa (nejlépe z krkovičky) osolíme, opepříme a urovnáme do pekáčku.

2

Každý plátek bohatě posypeme jemně nasekanou cibulí a nastrouhaným uzeným sýrem. Navrch položíme vždy kousek másla. Zalijeme vývarem a celý pekáček dobře uzavřeme alobalem.

3

Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 45 minut, potom alobal odstraníme a ještě 15 minut maso dopékáme.

Poznámka

Vhodnou přílohou je rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept