Jednoduchý recept

Kořeněný pečený vepřový bok

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65034
Kategorie: Maso

Ingredience

2 kávová lžička Koření Staročeské
1 kávová lžička Sůl
750 g Vepřový bok
500 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 975 kcal
Kilojoule 4 079kJ
0% Sacharidy 1 g
133% Tuky 99 g
13% Sodík 259 mg
31% Bílkoviny 18 g

Kořeněný pečený vepřový bok postup přípravy receptu:

1

Libovější vepřový bok vcelku osolíme a po všech stranách potřeme prolisovaným česnekem a kořením.

2

Maso vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme v troubě vyhřáté na 190°C asi 1 hodinu.

Poznámka

Podáváme s křenem a hořčicí nebo s bramborovými knedlíky a se zelím.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept