Jednoduchý recept

Květákovo-cizrnový pilaf

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 65040

Ingredience

2 ks Cibule
400 g Cizrna konzervovaná
1 polévková lžíce Kari pasta
4 polévková lžíce Koriandr čerstvý
350 g Květák
50 g Mandle plátky
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
200 g Rýže Basmati
500 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 386 kcal
Kilojoule 1 614kJ
16% Sacharidy 57 g
17% Tuky 13 g
46% Sodík 913 mg
25% Bílkoviny 14 g

Květákovo-cizrnový pilaf postup přípravy receptu:

1

Cibule nakrájíme na plátky. Opečeme je na oleji. Po pěti minutách vmícháme kari pastu a po minutě i rýži, květák a slitou cizrnu. Pořádně zamícháme.

2

Zalijeme vývarem a vaříme 15 minut doměkka. Nakonec vmícháme nasucho opražené mandle.

3

Podáváme posypané koriandrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept