Jednoduchý recept

Indické jehněčí maso

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65046
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Citrony
8 ks Jehněčí kotlety
150 ml Jogurt bílý
4 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 kávová lžička Koriandr mletý
1 kávová lžička Kurkuma

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 449 kcal
Kilojoule 1 880kJ
1% Sacharidy 5 g
40% Tuky 30 g
7% Sodík 141 mg
69% Bílkoviny 39 g

Indické jehněčí maso postup přípravy receptu:

1

Z citronu nastrouháme kůru a vymačkáme šťávu. Smícháme je s jogurtem, oběma koriandry a kurkumou.

2

Do této marinády dáme i jehněčí maso a necháme hodinu v lednici (klidně i přes noc).

3

Poté je opékáme 2 minuty z každé strany.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept