Jednoduchý recept

Teryiaki losos

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 65085

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr třtinový
4 ks Losos - filety
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
5 polévková lžíce Omáčka sójová
5 polévková lžíce Víno rýžové japonské - Mirin
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 399 kcal
Kilojoule 1 668kJ
2% Sacharidy 9 g
16% Tuky 12 g
13% Sodík 265 mg
108% Bílkoviny 61 g

Teryiaki losos postup přípravy receptu:

1

Zázvor oloupeme a nastrouháme.

2

Česnek také nastrouháme.

3

Ve velké míse smícháme sójovou omáčku, mirin, cukr, zázvor a česnek a mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Poté přidáme lososa a necháme marinovat nejlépe přes noc.

4

Grilujeme 20 minut, v průběhu potíráme marinádou. Zbytek marinády svaříme na sirupovitou hmotu a přelijeme jí lososa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept