Jednoduchý recept

Kuřecí katsu

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65087
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
4 polévková lžíce Kečup
4 ks Kuřecí prsa
2 polévková lžíce Med včelí
2 polévková lžíce Mouka kukuřičná
1 polévková lžíce Omáčka sójová
8 polévková lžíce strouhanka panko
1 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 306 kcal
Kilojoule 1 281kJ
4% Sacharidy 14 g
9% Tuky 7 g
13% Sodík 258 mg
80% Bílkoviny 45 g

Kuřecí katsu postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa seřízneme tak, aby byla všude stejně tlustá.

2

Vejce rozšleháme a namočíme v něm kuře, poté ho obalíme ve strouhance. Pečeme 20 minut na 200 °C.

3

Zbylé ingredience dáme do pánve, přidáme 500 ml vody a přivedeme k varu. Necháme 5 minut vařit.

4

Omáčku rozdělíme do čtyř talířu, na to položíme kuřecí prsa. Podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept