Okurkovo-ředkvičkový salát - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 5 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Okurkovo-ředkvičkový salát
Celkový čas: | 5 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | sonizna |
---|---|
Hodnost: | Mám přehled (65%) |
ID receptu: | 65097 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
1 kávová lžička | Ocet rýžový |
1 ks | Okurka salátová |
2 g | Olej slunečnicový |
6 ks | Ředkvička |
Nutriční hodnoty jedné porce
2% Kalorie 30 kcal
Kilojoule 124kJ
2% Sacharidy 6 g
1% Tuky 1 g
1% Sodík 26 mg
2% Bílkoviny 1 g
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 271,1mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 133,9mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 9,1mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Okurka salátová, Olej slunečnicový, Ředkvička mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Ocet rýžový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Okurkovo-ředkvičkový salát postup přípravy receptu:
1 | Okurky a ředkvičky nakrájíme na pláty a naskládáme je na talíř. |
2 | Vyšleháme olej a ocet a zálivkou přelijeme okurky. |