Jednoduchý recept

Japonská hnědá rýže

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 65100

Ingredience

4 ks Cibulka jarní
250 g Hnědá rýže
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 polévková lžíce Omáčka sójová
2 kávová lžička Zázvor mletý
175 g fazolky edamame
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 102 kcal
Kilojoule 427kJ
5% Sacharidy 18 g
3% Tuky 2 g
10% Sodík 192 mg
4% Bílkoviny 2 g

Japonská hnědá rýže postup přípravy receptu:

1

Hnědou rýži uvaříme podle návodu. Na poslední dvě minuty přidáme edamame. Slijeme.

2

Mezitím smícháme sójovku, olivový olej, zázvor a česnek.

3

Rýži s edamame rozdělíme do čtyř talířů a zastříkneme sójovou marinádou.

4

Podáváme posypané jarní cibulkou.

Poznámka

Voda podle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept