Jednoduchý recept

Vepřové maso dušené se zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6511

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej stolní
4 ks Paprikové lusky čerstvé
2 ks Patison
1 ks Pepř černý mletý
1 ks Sůl
500 g Vepřová plec
3 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 422 kcal
Kilojoule 1 768kJ
5% Sacharidy 17 g
39% Tuky 29 g
4849% Sodík 97 g
42% Bílkoviny 24 g

Vepřové maso dušené se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté maso nakrájíme na menší kostky, opečeme na rozpáleném tuku, opepříme, osolíme, mírně podlijeme vývarem (nebo horkou vodou) a dusíme asi 1/2 hodiny.

2

Mezitím si očistíme zeleninu, nakrájíme na kroužky cibuli, papriky, patisony. Zelné listy omyjeme a nakrájíme na proužky. Takto připravenou zeleninu přidáme k masu zhruba 15 minut před koncem pečení. Vše dusíme společně až vše změkne.

3

Jako přílohu podáváme chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept