Jednoduchý recept

Selské hovězí maso

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 6514

Ingredience

300 g Brambory vařené
300 g Hovězí maso vařené
150 ml Olej rostlinný
5 g Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
3 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 280 kcal
Kilojoule 1 171kJ
4% Sacharidy 16 g
19% Tuky 14 g
12% Sodík 250 mg
40% Bílkoviny 22 g

Selské hovězí maso postup přípravy receptu:

1

Maso s brambory a žloutky umeleme na masovém strojku.

2

Přidáme sůl, pepř, najemno nasekanou pažitku a vše promícháme.

3

Z hmoty tvoříme malé kuličky, které zploštíme a osmažíme na oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept