Hrušky s červeným vínem a medem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hrušky s červeným vínem a medem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 65151 |
Kategorie: | Ovocné dezerty |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
7% Kalorie 147 kcal
Kilojoule 615kJ
8% Sacharidy 28 g
1% Tuky 0 g
0% Sodík 2 mg
2% Bílkoviny 1 g
Uhlovodany | 28g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 281,5mg |
Vláknina | 13g |
Vitamín A | 1,7mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 6,7mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Hrušky, Med včelí, Skořice mletá, Víno červené mají zadané všechny známé hodnoty.
Hrušky s červeným vínem a medem postup přípravy receptu:
1 | Omyté a oloupané hrušky zbavíme jádřinců a nakrájíme na tenké plátky. Urovnáme je do ploché nádoby, posypeme skořicí, přelijeme medem a vínem. |
2 | Přikryté vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 10 minut. |
3 | Nádobu vyjmeme z trouby a necháme 2-3 minuty stát. |
4 | Hrušky podáváme teplé. |