Jednoduchý recept

Hrušky s červeným vínem a medem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65151
Kategorie: Ovocné dezerty

Ingredience

700 g Hrušky
2 polévková lžíce Med včelí
1 kávová lžička Skořice mletá
200 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 147 kcal
Kilojoule 615kJ
8% Sacharidy 28 g
1% Tuky 0 g
0% Sodík 2 mg
2% Bílkoviny 1 g

Hrušky s červeným vínem a medem postup přípravy receptu:

1

Omyté a oloupané hrušky zbavíme jádřinců a nakrájíme na tenké plátky. Urovnáme je do ploché nádoby, posypeme skořicí, přelijeme medem a vínem.

2

Přikryté vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 10 minut.

3

Nádobu vyjmeme z trouby a necháme 2-3 minuty stát.

4

Hrušky podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept