Jednoduchý recept

Chřest na másle

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65179
Kategorie: Zelenina

Ingredience

400 g Chřest zelený
100 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 414 kcal
Kilojoule 1 732kJ
3% Sacharidy 10 g
56% Tuky 42 g
1% Sodík 21 mg
9% Bílkoviny 5 g

Chřest na másle postup přípravy receptu:

1

Chřest očistíme a rozložíme do ploché nádoby. Přilijeme tolik vody, aby byl chřest zcela ponořený. Vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 5 minut.

2

Nádobu vyjmeme z trouby a necháme 15 minust stát.

3

Potom chřest slijeme, zalijeme rozehřátým máslem a posypeme nasekanou petrželkou.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept