Jednoduchý recept

Domácí zelená kari pasta

  • Thajsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 41 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 31 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65196
Kategorie: Ostatní

Ingredience

4 stroužek Česnek
6 ks Chilli paprička
1 ks Citronová tráva
1 kávová lžička Kmín mletý
3 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 kávová lžička Koriandr mletý
1 kávová lžička Krevetová pasta
1 polévková lžíce Limetková šťáva
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 kávová lžička Pepř černý celý
5 ks Šalotka
1 polévková lžíce Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 275 kcal
Kilojoule 1 149kJ
16% Sacharidy 57 g
6% Tuky 4 g
2% Sodík 36 mg
14% Bílkoviny 8 g

Domácí zelená kari pasta postup přípravy receptu:

1

Citronovou trávu nakrájíme na tenké plátky. Přidáme limetkovou šťávu a 30 minut vaříme na mírném plameni.

2

Na druhé pánvi minutu nasucho opékáme pepř, koriandr a kmín. Odstavíme a necháme vychladit. Poté to přidáme k citronové trávě a vše dáme do mixéru. Přidáme i zbylé ingredience – oloupaný česnek, chilli papričku zbavenou semínek, šalotky, oloupaný a nahrubo nasekaný zázvor, koriandr, krevetovou pastu (pokud ji neseženete, nevadí) a slunečnicový olej.

3

Vše rozmixujeme dohladka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept