Dušená ryba po thajsku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Dušená ryba po thajsku
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | sonizna |
---|---|
Hodnost: | Mám přehled (65%) |
ID receptu: | 65204 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 stroužek | Česnek |
1 ks | Chilli paprička |
1 ks | Limetka |
2 polévková lžíce | Omáčka sójová |
3 ks | Pak čoj |
280 g | Treska filety |
1 kávová lžička | Zázvor mletý |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 104,7mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 71,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 19,1mg |
Vitamín E | 0,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Chilli paprička, Limetka, Zázvor mletý mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Omáčka sójová, Pak čoj mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Treska filety nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Dušená ryba po thajsku postup přípravy receptu:
1 | Použijeme dva filety z tresky o hmotnosti 140 g jeden. |
2 | Utřený česnek smícháme se zázvorem, nasekanou chilli papričkou a limetkovou kůrou. Tuto směs rozdělíme na filety a ty umístíme na dva čtverce alobalu. Zastříkneme limetkovou šťávou. |
3 | Pak choi rozebereme na listy a ty rozdělíme na rybu. Zalijeme sójovou omáčkou, zabalíme do balíčku a dusíme 15 minut. |