Téma: Servírování
Tradiční Jidáše si upečte na Zelený čtvrtek
Jidáše jsou velikonoční pečivo ve tvaru provazu nebo malých bochánků. Připomíná Jidáše, který za třicet stříbrných…
celý článekČlánky
Velikonoční beránek a jeho historie
Beránek je druh sladkého pečeného pokrmu, kterého připravujeme především na Velikonoce. Vyrábí se ze sladkého těsta, do kterého je možné…
celý článekMasopustní koblihy
Slavíte doma masopust? Pak by vám doma neměly chybět na stole masopustní koblihy. Přinášíme vám recept na tuto oblíbenou pochoutku.
celý článekZajímavé novoroční dezerty
Silvestr a Nový rok se neobejdou bez sladkostí. Na stolech se mohou objevit dorty, pěny a ovocné dezerty. Některé z nich můžete klidně…
celý článekSnadné a rychlé recepty.
Aktivita uživatelů
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupit