Jednoduchý recept

Vepřové koleno se zelím

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65212
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
300 g Vepřové koleno
200 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 491 kcal
Kilojoule 2 056kJ
3% Sacharidy 9 g
52% Tuky 39 g
20% Sodík 396 mg
49% Bílkoviny 27 g

Vepřové koleno se zelím postup přípravy receptu:

1

Vepřové koleno vykostíme a nakrájíme na kostky.

2

Maso smícháme s kysaným zelím a ve vhodné nádobě vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 10-15 minut. V polovině doby vaření zamícháme. Osolíme a opepříme podle chuti, zelí můžeme přisladit.

3

Ihned podáváme.

Poznámka

Podáváme s houskovým knedlíkem nebo s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept