Jednoduchý recept

Vepřové s arašídovým kari

  • Thajsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65222
Kategorie: Maso

Ingredience

175 g Baby kukuřice
8 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Cukr třtinový
4 polévková lžíce Kari pasta
4 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 ks Limetka
4 polévková lžíce Máslo arašídové
400 ml Mléko kokosové
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 polévková lžíce Omáčka sójová
200 g Rýže jasmínová
400 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 811 kcal
Kilojoule 3 391kJ
16% Sacharidy 59 g
75% Tuky 56 g
14% Sodík 279 mg
49% Bílkoviny 28 g

Vepřové s arašídovým kari postup přípravy receptu:

1

Jasmínovou rýži uvaříme podle návodu.

2

Na oleji smažíme nasekané jarní cibulky. Po minutě přidáme vepřové nakrájené na nudličky a smažíme 5 minut. Poté vmícháme kari pastu a arašídové máslo a po 30 sekundách i cukr, sójovou omáčku a kokosové mléko a půl plechovky vody. Dobře promícháme a 15 minut povaříme.

3

Slijeme tekutinu, do ní přidáme kukuřičky a vaříme 3 minuty. Poté vmícháme limetkovou šťávu.

4

Rýži podáváme přelitou omáčkou a s vepřovou směsí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept