Jednoduchý recept

Omáčka s masem, játry a rajčaty

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65257
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

50 g Anglická slanina
1 ks Cibule
350 g Hovězí maso mleté
4 polévková lžíce Hovězí vývar základní
100 g Játra drůbeží
1 polévková lžíce Kečup
1 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
300 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 271 kcal
Kilojoule 1 133kJ
3% Sacharidy 10 g
17% Tuky 13 g
21% Sodík 413 mg
47% Bílkoviny 26 g

Omáčka s masem, játry a rajčaty postup přípravy receptu:

1

Do vhodné nádoby vlijeme olej, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, očištěnou, na kostičky nakrájenou mrkev a na kostičky nakrájenou slaninu. Přiklopíme a vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 4-5 minut.

2

Přidáme mleté maso, promícháme a přiklopené vaříme při plném výkonu 8-10 minut. Během vaření jednou zamícháme.

3

Potom přidáme nakrájená játra, oloupaná, na kousky nakrájená rajčata a promícháme. Přilijeme kečup, vývar, podle chuti osolíme a opepříme. Přiklopené vaříme ještě 5 minut na plný výkon, během vaření zamícháme.

Poznámka

Omáčku podáváme k vařeným těstovinám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept