Jednoduchý recept

Hovězí žebro v zelenině

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 65 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 6528

Ingredience

200 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
200 g Houby čerstvé
1 kg Hovězí žebra
100 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
200 g Kapusta růžičková
200 g Kedlubna
200 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 ks Nové koření celé
5 g Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 928 kcal
Kilojoule 3 883kJ
5% Sacharidy 17 g
251% Tuky 188 g
22% Sodík 430 mg
85% Bílkoviny 48 g

Hovězí žebro v zelenině postup přípravy receptu:

1

Žebro přesekneme na 4 kusy, omyjeme a dáme do vlažné osolené vody.

2

Spolu s novým kořením pod pokličkou dusíme do poloměkka.

3

Pak přidáme na kostky nakrájenou zeleninu a brambory.

4

Když je vše měkké, přidáme hrášek a fazolky, petrželku a ochutíme máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept