Jednoduchý recept

Veganská rýže s dýní

  • Vietnam
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65292
Kategorie: Rýže

Ingredience

2 stroužek Česnek
4 ks Cibule lahůdková
2 kávová lžička Cukr třtinový
1 ks Dýně
100 g Fazolové lusky zelené
4 polévková lžíce Koriandr čerstvý
2 kávová lžička Olej slunečnicový
2 kávová lžička Omáčka sójová
200 g Rýže jasmínová
200 ml Vývar zeleninový
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 411 kcal
Kilojoule 1 721kJ
26% Sacharidy 93 g
6% Tuky 5 g
17% Sodík 333 mg
21% Bílkoviny 12 g

Veganská rýže s dýní postup přípravy receptu:

1

Rýži uvaříme podle návodu.

2

Na oleji osmažíme utřený česnek se zázvorem a asi po minutě přidáme dýni (oloupanou, nakrájenou na kostičky), sójovou omáčku, cukr a vývar. Dusíme 10 minut.

3

Slijeme všechnu tekutinu, přidáme fazolky a 3 minuty vaříme, dokud dýně a fazolky nezměknou. Vmícháme nasekané jarní cibulky a ještě minutu povaříme.

4

Rýži rozdělíme do mističek, přidáme dýňovou směs a podáváme posypané koriandrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept