Jednoduchý recept

Karamelový pstruh

  • Vietnam
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65296
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Chilli paprička
1 ks Citrony
50 g Cukr třtinový
3 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 polévková lžíce Omáčka rybí
2 ks Pstruh
120 g Rýže Basmati
1 kávová lžička Zázvor mletý
1 ks Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 971 kcal
Kilojoule 4 062kJ
16% Sacharidy 56 g
45% Tuky 34 g
27% Sodík 546 mg
195% Bílkoviny 110 g

Karamelový pstruh postup přípravy receptu:

1

Chilli papričku zbavíme semínek a nakrájíme na kolečka.

2

Rýži uvaříme podle návodu.

3

Cukr a trochu vody rozpouštíme na velmi mírném plameni. Poté zvýšíme teplotu a přidáme rybí omáčku, většinu chilli a další lžíci vody. Až je směs sirupovitá, přidáme pstruha nakrájeného na filety. Nejprve kůží dolů. Poté přidáme čínské zelí nakrájené na proužky. Dusíme 5 minut.

4

Poté odstavíme, zastříkneme citronovou šťávou a podáváme s rýží, posypané koriandrem, zázvorem, zbývajícím chilli.

Poznámka

Voda podle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept