Jednoduchý recept

Ananasovo-krevetový salát

  • Vietnam
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65302
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

350 g Ananas
1 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
1 kávová lžička Cukr třtinový
140 g Fazolové lusky zelené
250 g Krevety tygří - loupané
2 ks Limetka
3 polévková lžíce Máta
1 ks Okurka salátová
1,5 kávová lžička Omáčka rybí
50 g Ořechy Kešu
200 g Rajčata Cherry

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 213 kcal
Kilojoule 893kJ
9% Sacharidy 31 g
10% Tuky 7 g
8% Sodík 165 mg
35% Bílkoviny 20 g

Ananasovo-krevetový salát postup přípravy receptu:

1

Ananas oloupeme a nakrájíme na kostičky.

2

Fazolky a krevety povaříme 2 minuty v horké vodě. Propláchneme je studenou vodou a smícháme s ananasem.

3

Okurku oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na proužky. Cherry rajčata přepůlíme, mátu nasekáme a spolu s kešu přidáme do ananasové směsi.

4

Připravíme si dresink – v hmoždíři rozdrtíme chilli papričku bez semínek, česnek, cukr a šťávu z obou limetek. Nakonec přidáme rybí omáčku.

Poznámka

Voda podle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept