Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 65304
Kategorie: Maso

Ingredience

3 stroužek Česnek
1 ks Citrony
0,5 kg Mušle slávky
4 polévková lžíce Petržel - nať
0,3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 481 kcal
Kilojoule 2 012kJ
10% Sacharidy 36 g
16% Tuky 12 g
73% Sodík 1 g
111% Bílkoviny 62 g

Slávky postup přípravy receptu:

1

Slávky vložíme do sáčku, zatřeseme jím a slávky, které zůstanou otevřené, vyhodíme.

2

Před přípravou všechny slávky pod tekoucí vodou očistíme kartáčem. Poté vložíme do vody, přidáme na plátky nakrájený česnek a pod poklicí na prudkém plameni vaříme. Během zhruba 5 minut se slávky otevřou. Hrnec odstavíme z ohně, slávky, které se neotevřely, vyhodíme, zbylé zasypeme drobně posekanou petrželkou a podáváme se šťávou z citronu.

3

Jako přílohu můžeme podávat bagetu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept